Weet u dat wij specialist zijn in woningfinanciering!

Weet u dat wij specialist zijn in  woningfinanciering!

Doen jullie dan ook in hypotheken?

Als financieel advieskantoor zijn wij gespecialiseerd zijn in advies over hypotheken. Ons specialisme kan u veel voordelen kan geven. We kunnen u een écht onafhankelijk advies geven.

Uw voordeel daarbij is dat we voor u de hypotheken van veel verschillende aanbieders naast elkaar leggen en voor u de juiste hypotheek weten te selecteren. We kijken daarbij naar prijs, voorwaarden op korte én lange termijn, werkwijze van de aanbieder, etc. Allemaal aspecten die we in uw belang uitonderhandelen met de hypotheekaanbieder.

Een hypotheekadvies bestaat uit veel aspecten
Bij een optimaal hypotheekadvies komt veel aan de orde. U wilt immers uw hypotheek ook op langere termijn kunnen betalen en tegelijk plezierig kunnen leven. Daarom toetsen we niet alleen wat de maximale hypotheeklening nu voor u kan zijn, maar nog veel meer wat de optimale hypotheekhoogte is. Soms is het namelijk beter om juist iets minder te lenen dan wat er maximaal mogelijk is.

Ook kijken we goed naar de bestendigheid van uw inkomen en dat van uw partner en kijken we naar de risico’s van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden en hoe we die risico’s waar wenselijk kunnen afdekken.

Daarnaast beoordelen we de betaalbaarheid van de hypotheek als bijvoorbeeld uw kinderen gaan studeren of als u met pensioen gaat. En adviseren we u over de beste hypotheekvorm en selecteren we voor u de beste aanbieder met de beste voorwaarden (zoals bijvoorbeeld de mate waarin u boetevrij extra mag aflossen).

Vanzelfsprekend kijken we ook naar de meest aantrekkelijke rente-aanbiedingen en helpen we u bij uw keuze tussen een korte of juist een lange rentevaste periode.

Kortom, met een hypotheekadvies van onze experts bent u verzekerd van plezierig wonen in uw eigen huis.

Wilt u een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek, neem dan contact met ons op.

Sluit zijbalk