Vind tijd, zoek raad

Bij FINTURA vind je raad op maat

Het is nooit te laat om advies te vragen over je financiën.
Je kunt er beter zo vroeg mogelijk mee beginnen.
Ik neem graag de tijd om met je in gesprek te gaan.

Ja, ik wil graag even de tijd nemen voor een gesprek (popup-venster)

De Pijlers

De basis van onze Dientstverlening

We zijn je graag van dienst met Groen Hypotheek Advies, Groen Financieel Advies, Mediation bij scheiding en Financiële Coaching.
Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Bij Fintura krijg je duurzaam en spaarzaam hypotheekadvies op maat. Zo leveren we een bijdrage aan mens, milieu en maatschappij. Samen laten we geld groeien en bloeien.

Breng meer balans in inkomsten en uitgaven. En in je leven. Waar word jij blij van? Wat wil jij nalaten aan je kinderen? Van inzicht naar uitzicht. Een life coach op je levenspad. Dat is goud waard.

Vechtscheiding of Samen uit elkaar? Mediation via Fintura biedt perspectief en oplossingen. We zijn je van dienst op emotioneel, financieel, fiscaal en juridisch gebied. En regelen alles van A tot Z als je dat wenst.

Het beheren van jouw financiële producten kan een hele uitdaging zijn. Met coaching door Fintura zie je door de bomen het bos weer. Samen doen zorgt voor meer poen.

Bescherming van het inkomen is vaak een een vergeten aspect. Graag informeer ik je hoe je risico’s van verlies aan inkomen kunt beperken of voorkomen bij pensionering, overlijden, ziekte, werkloosheid of langdurige arbeidsongeschiktheid.

Naast zelfstandig ondernemer voor advies aan particuliere klanten werk ik ook op part time basis voor andere ondernemers.  Ik heb o.a. freelance trainingen gegeven in Excel voor Financiële Planning. Ook heb ik freelance gewerkt voor een hypotheekbank en voor een hypotheekketen.

Sluit zijbalk