Contact opnemen

voor 
Hypotheek
Financieel advies
Mediation
Financiële Coaching

Direct contact met jouw adviseur, op korte termijn, bij jou thuis, op je werk of op mijn kantoor. Bel of mail voor een persoonlijk gesprek. Graag tot je dienst.

Dienstverleningsdocumenten

Hieronder vind je onze dienstverlening documenten zoals wettelijk verplicht volgens de AFM.

In deze documenten staat wat wij voor jou kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kun je vergelijken met anderen.

Meer gedetailleerde overzicht van uw investering in geld (be)sparen vind je in ons BeloningsWijzer. In een kosteloos inventarisatie gesprek reken ik  graag voor uit hoeveel maanden je de investering terug verdient.

Klik op onderstaande afbeelding om het PDF bestand te openen in een schermvullend popup venster.
Klik Esc(ape), op Close (rechtsboven) of buiten venster voor het sluiten van de PDF popup.
Klik met rechter muisknop op naam document voor direct opslaan als.
Gebruik in popup pijlje naar links voor weergave volgend document.

Download van documenten

De documenten in bovenstaande gallerij vind je hier in tabelvorm.

Klik op onderstaande afbeelding om het PDF bestand te openen in een schermvullend popup venster.
Klik Esc(ape), op Close (rechtsboven) of buiten venster voor het sluiten van de PDF popup.
Klik met rechter muisknop op naam document voor direct opslaan als.
Gebruik in popup pijlje naar links voor weergave volgend document.

Dienstverleningsdocumenten

Type
Herkomst
Naam
Grootte
PDF
Fintura
DienstVerleningsDocument Fintura Hypotheek
64 kb – 4 pag
PDF
Fintura
DienstVerleningsDocument Fintura Vermogen
52 kb – 4 pag
PDF
Fintura
DienstVerleningsDocument Fintura Risico
52 kb – 4 pag
PDF
Fintura
Fintura BeloningsWijzer
50 kb – 2 pag
PDF
Fintura
Fintura DienstenWijzer
65 kb – 2 pag
PDF
Fintura
Fintura Advies en Product Wijzer
379 kb – 4 pag
PDF
Fintura
Fintura KernWaardenWijzer
88 kb – 1 pag
PDF
Fintura
DienstVerleningsDocument Groen Hypotheek Advies
50 kb – 4 pag
PDF
Fintura
DienstVerleningsDocument Groen Hypotheek Advies
50 kb – 4 pag

Informatie voor kennismaking en oriënterend gesprek

Informatie voor Hypotheek aanvragen

Verdien geld met je huis & hypotheek

Een huis GROENER maken kan vele tientjes per maand schelen in de woonlasten

Klik op onderstaande knop voor het openen van het Groene Energie Boekje  (PDF opent een popup venster).

In het Energieboekje vind je een aantal tips voor het verduurzamen van je nieuwe woning. Pak die kans want nu kan het!

Veelgestelde vragen over GroenDoen

Dit is een onafhankelijke, gespecialiseerde en erkende adviseur om advies te geven omtrent energiebesparing. De kosten voor het op laten stellen van een rapport liggen rond de 200 tot 300 euro. Er zijn ook gemeenten die een energieadviseurs in dienst hebben voor hun inwoners. Klik hier voor meer informatie.

De kostengrens 2019 bij het treffen van energiebesparende maatregelen bij bestaande woningbouw is 307.400 euro. Het bedrag boven de ‘normale’ kostengrens van 290.000 euro moet wel volledig aan energiebesparende maatregelen zijn besteed.

Een HR ketel, gevel-, dak-, leiding- vloerisolatie, HR++ (of hoger) beglazing, energiezuinige kozijnen en/of deuren en daarmee gelijk te stellen constructieon­derdelen, energiezuinige ventilatie inclusief hoog rendement ventilatoren, een warmtepomp, warmteterugwinning, een zonneboiler, zonnecellen of een combinatie hiervan.

De belangrijkste redenen om je huis te verduurzamen zijn:

  • Lagere energielasten
  • Meer wooncomfort
  • Goed voor het milieu
  • Positief effect op waarde woning

Uit ervaring blijkt dat mensen  eerder geneigd zijn om bij een hypotheekadviesgesprek een financiering voor woningverduurzaming te overwegen als zij hierover van tevoren al nagedacht hebben.

NHG heeft hiervoor een handzaam en inspirerend boekje ontwikkeld dat jij al voor oriëntatie kan door nemen.

Hier kun je het Energiebespaarboekje downloaden.

Kijk of www.energiesubsidiewijzer.nl of je in aanmerking komt voor subsidie voor energiebesparende voorzieningen. Of bespreek dit tijdens ons gesprek. Ik help je graag als bespaar- en energieadvisuer

Op het gebied van energiebesparende mogelijkheden zijn heel veel verschillende oplossingen, aanbieders en subsidies en de ervaring van mijn klanten zijn hiermee is meestal  beperkt.
Ik help mijn klanten om te ontzorgen via de contacten die ik heb met bijv.  energieadviseurs. Die kan je helpen met advies over:

  • de beste maatregelen
  • subsidies
  • leveranciers
  • realisatie en samenhang van de energiebesparende maatregelen

Zo ontzorg ik je bij de realisatie en de financiering van de woningverduurzaming.

Welke maatregelen zijn mogelijk en wat leveren die maatregelen globaal op in termen van energiebesparing of extra wooncomfort? Er zijn diverse sites waar je online kan oriënteren, zoals:

Het is zinvol als voorbereiding op het hypotheekadviesgesprek al eens naar de mogelijkheden van energiebesping voor jouw (nieuwe) woning te kijken.

Tijdens het gesprek kunnen we de stappen doorlopen om te komen tot een eerste online energiebespaaradvies.

De uitkomst van deze online oriëntatie vormt gelijk een goede basis voor de specificatie van het Energie Bespaar Budget.

Wat ik terug hoor van mijn klanten

Een tevreden klant is goud waard.
Zij zijn mijn ambassadeurs en via hen kom ik vaak in contact met nieuwe klanten.
Word ook een ambassadeur voor mij na mijn GOUDEN advies.

Hieronder een paar verhalen van klanten over hun ervaringen:

Door verlies van mijn baan was mijn inkomen aanzienlijk gedaald. Het was wens en noodzaak om minder te gaan uitgeven. Met hulp van Henk hebben we samen een budgetplan gemaakt in BankTrans en hebben we een aantal uitgaven aanzienlijk kunnen verlagen. Met inbreng van eigen geld hebben we de hypotheekrente kunnen aanpassen en de hypotheek is verlaagd door de omzetting van beleggen naar aflosvrij en annuïteit. Het advies voor zonnepanelen levert mij nu ook maandelijks een lagere uitgave aan energie. Mijn kosten voor wonen zijn nu circa 250 euro lager en ik heb weer grip op mijn uitgaven.
Margreet
Zeewolde
Ik ben al sinds 1998 klant bij Henk en hij verzorgt al jaren mijn belasting-aangifte. Door verlies van mijn baan moest ik uiteindelijk een beroep doen op bijstand. Via maatwerk wist Henk het voor elkaar te krijgen dat mijn hypotheek zodanig werd aangepast dat de nieuwe maandlast goed is op te brengen en ik het financieel kan overbruggen gedurende de komende paar jaren tot mijn pensioen. Voor de maandlast die ik nu heb kan ik nergens huren, en nu kan ik blijven wonen in de woning waar ik al decennia woon. Onvoorstelbaar hoe moeilijk een hypotheekbank doet als je hypotheek niet past in de wettelijk normen. Een lage rentelast, overwaarde, met NHG en toch moest de adviseur alles uit de kast halen om de bank akkoord te laten gaan met zijn maatwerk oplossing. Gelukkig dat het is gelukt. Ik kan betaalbaar blijven wonen.
Sanne
Leeuwarden
Henk constateerde toen hij onze belastingaangifte verzorgde dat onze hypotheek onnodig duur was. En een lagere woonlast was voor ons zeer welkom, want door stijgende kosten verdween de rek in ons inkomen.
We hebben de levenhypotheek omgezet naar annuïteit met NHG. Onze netto maandlast ging met circa 250 euro naar beneden incl. een besparing op de energienota van circa 70 euro door de zonnepanelen die we nu ook tevens konden aanschaffen vanuit een energie besparingsbudget.
En straks nog een potje extra door een belastingteruggave over de fiscaal aftrekbare kosten. We hebben weer financiële ruimte om te leven.
Edwin & Yvonne
Almere
Aanleiding voor een hypotheek update gesprek was een renteherziening. Het voorstel van onze bank leidde tot nogal wat vragen. Bovendien hadden we de wenst tot energiezuinig maken van onze woning. Samen met Henk bespraken we de wensen en mogelijkheden. Hij zette een aantal opties naast elkaar. Op basis daarvan besloten we de hypotheek over te sluiten naar NHG en de beleggingsrekening uit te laten keren om hiermee de energiebesparing te financieren. De aanzienlijke verlaging van de maandlast gaan we benutten voor extra aflossingen zodat wij straks bij pensionering een veel lagere schuld en woonlast hebben.
Henk heeft ons tevens kunnen overtuigen dat het bekleden van de dak met zonnepanelen onze maandlasten ook fors gaan verlagen. We kunnen nu aan de slag vol energie om minder energie te gaan gebruiken.
Milton & Carla
Lelystad
Sluit zijbalk