Hoe duurzaam is jouw huis?

Op welke punten kan jij verbeteren en besparen?

Meest recente artikelen op LevenWonen

Leven & Wonen is een initiatief van

Nieuws en tips over zorgeloos leven & prettig wonen

Erkend Financieel Adviseur

Henk Revenberg is een Erkend Financieel Adviseur. Dit biedt extra zekerheid.

  • Specialist in de woningfinanciering
  • Kijkt verder dan jouw hypotheek
  • Bewezen deskundig
  • Altijd up-to-date
  • Integer en persoonlijk
  • Creëert overzicht en inzicht
  • Houdt zich aan de beroepscode
Henk Revenberg

Erkend Hypotheek Adviseur

LevenWonen.nl is een initiatief van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH). SEH bewaakt de kwaliteit van de Erkend Financieel Adviseurs.

Ik ben als adviseur aangesloten bij SEH vanaf 2002 en ben Erkend Hypotheek Adviseur en Erkend Financieel Adviseur.

Op LevenWonen vind je mijn profiel hier.

Nieuws en tips over wonen en hypotheek

Meer weten?

Klik op onderstaande foto's of titels en je komt op de persoonlijke pagina's van Fintura Groen Hypotheek Advies op de website LevenWonen.

Hier vind je relevante informatie en actuele nieuwsberichten vinden over wonen en belangrijke levensfasen. 

Heb je een vraag over dit bericht of wil je meer weten over financieel advies? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Nieuws en tips over duurzaam & comfortabel wonen

Duurzaam leven en wonen, hoe doe je dat?

Inmiddels is bijna iedereen er wel van overtuigd dat we duurzamer kunnen leven en wonen. Al was het maar omdat je zo flink kunt besparen! Maar hoe pak je dat aan? En waar begin je? Op de website LevenWonen vind je meer info.

DuurzaamheidScan

Hoe duurzaam is jouw huis? Op welke punten kan jij je huis verbeteren of je gedrag aanpassen? En wat kan jij daarmee besparen?

Recente artikelen over Duurzaam Wonen

Je wilt je huis verduurzamen. Maar waar begin je? Isoleren, zonnepanelen of slimme thermostaat? En wat levert het op? In dit artikel help ik je graag op weg!

Hoe hoger het energielabel van jouw huis is, hoe meer het waard is. En als je het verkoopt, gaat dat met energielabel A of B een stuk sneller.

Duurzamer wonen is in korte tijd een belangrijk onderwerp geworden en blijft dat voorlopig. Ben jij al begonnen met het verduurzamen van je huis?

De kosten voor gas en elektriciteit vormen een flink deel van je woonlasten. Weet jij hoe je daarop kunt besparen?

Als je meer inkomsten hebt dan uitgaven, houd je geld over. Maar wat doe je ermee? Sparen, je hypotheek aflossen of je huis verduurzamen?

Als je meer inkomsten hebt dan uitgaven, houd je geld over. Maar wat doe je ermee? Sparen, je hypotheek aflossen of je huis verduurzamen?

Wil jij weten op welke punten jij je huis kan verbeteren en hoe je kunt besparen door te verduurzamen? Doe de DuurzaamheidScan en krijg direct praktische tips.

Als je wilt investeren in een duurzaam huis, zijn er meer mogelijkheden dan je denkt. Ik heb de belangrijkste opties voor je op een rij gezet.

Lang niet alle oplossingen om duurzamer te leven zijn kostbaar. Sommige kosten helemaal niets! Wij hebben vijf tips verzameld waarmee je energie én geld bespaart.

Recente artikelen over Huis & Hypotheek

Als je een koophuis hebt, gaat een flink deel van je inkomen waarschijnlijk op aan je hypotheek. Dus is het slim om te zorgen dat je HypotheekBlij wordt én blijft. Maar hoe doe je dat?

Hoe kan jij blij worden en blijven van jouw hypotheek? Vul dan de scan in op deze pagina en krijg praktische tips en nuttige informatie.

Je kunt ook HypotheekBlij worden als je in een energiezuinig huis woont. En niet alleen omdat dit beter is voor het milieu. Door te investeren in duurzaamheid kun je namelijk besparen op je vaste lasten.

Wil jij van je relatief hoge hypotheekrente af? Maar betaal je liever niet in één keer een flinke boeterente? Dan kan rentemiddeling interessant voor je zijn.

Wil jij van je relatief hoge hypotheekrente af? Maar betaal je liever niet in één keer een flinke boeterente? Dan kan rentemiddeling interessant voor je zijn.

Heb jij een eigen huis en moet je aangifte doen voor de inkomstenbelasting (IB)? Dit zijn de zaken waarop de Belastingdienst dit jaar extra controleert!

Meer artikelen op website Leven & Wonen

Als je een huis wilt kopen, is de eerste vraag meestal: hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Maar er is veel meer wat je moet weten. In de diverse artikelen op deze pagina lees je er meer over.

Je eigen huis is waarschijnlijk de grootste aankoop ooit. Dat moet je financieel dus goed regelen. Om je daarbij te helpen, vind je veel informatie op deze websiteover tal van zaken waaraan je moet denken.

Als je gaat trouwen of samenwonen, heeft dat gevolgen voor je financiële situatie. En als er kinderen komen of al zijn, nog meer! En wat als één van jullie wil scheiden, wat gebeurt er dan?

Sluit zijbalk