Camera in beeld

Camera in Beeld is een politiesysteem dat alle (particuliere en overheidscamera’s) op een kaart weergeeft. Bij een calamiteit zoals een inbraak, beroving of aanslag kan de politie direct zien waar rondom de plaats delict mogelijk camera’s relevante beelden hebben gemaakt. Is dat het geval dan kan de politie gericht contact zoeken met de eigenaar van de beelden om deze te bekijken.

Eigen bezittingen mogen worden bewaakt
Het is niet toegestaan om een camera aan de woning te hangen die vol de tuin van de buren filmt of uitsluitend de straat voor uw woning. Maar een camera die bijvoorbeeld gericht is op de voorkant van uw woning waarbij het niet te voorkomen is dat er ook een stukje stoep wordt meegenomen, is toegestaan.

Uitsluitend de politie heeft toegang tot databank
Indien u zich meldt dan krijgt uitsluitend de politie toegang tot deze gegevens. De politie kan niet live meekijken met uw camera. Maar bij een calamiteit kan de politie direct in de databank zien dat uw camera’s mogelijk iets van de calamiteit hebben kunnen waarnemen. De politie zal dan contact met u opnemen om te vragen of zij de bij uw systeem opgeslagen beelden mogen bekijken. Aan deelname aan dit project zijn geen kosten verbonden.

Wilt u deelnemen aan de actie Camera in Beeld dan kan dat door digitaal op te geven dat u beschikt over veiligheidscamera’s.

U kunt meer informatie alsmede het digitale aanmeldingsformulier vinden op deze website.

Afspraak

Afspreken? Graag kom ik met je in contact!
    * Verplicht
=
Contact Informatie

Voor een afspraak met jouw adviseur, op korte termijn, bij jou thuis, op je werk of op mijn kantoor: Gebruik het formulier hiernaast.
Ik neem dan z.s.m. contact met je op voor een afspraak.

Een oriënterend gesprek is kosteloos en vrijblijvend.
Dat is ook op een avond mogelijk.

Graag tot ziens en tot je dienst.

0320 28 28 67 tijdens kantooruren

Spreek antwoordapparaat in indien afwezig of in gesprek

06 23 73 81 25 tijdens kantooruren

Indien geen gehoor op vast nummer. Spreek voicemail in of stuur SMS

Kantooradres

Horst 33 55
8225 ND Lelystad