DuoKoop Adviseur

Met Duokoop heb je lagere maandelijkse lasten en kun je een iets duurder huis kopen. Je kunt een woning kopen die anders buiten je bereik was gebleven. Graag informeer ik je over deze mogelijheid en kan ik ook voor je een Duokoop hypotheek regelen.

Extra lenen voor vergroten duurzaamheid woning
Duokoop is de nieuwe manier om je huis te kopen. Jij koopt het huis, gewoon met een hypotheek, en wij kopen de grond. Daardoor passen er meer woningen binnen je budget, en zijn je maandlasten vaak lager.

JOUW VOORDEEL

... Je kunt een duurdere woning kopen

Met Duokoop koop je een huis en pacht je de grond. Hierdoor kun je een duurder huis betalen.

... Lagere maandlasten

Omdat je geen aflossing hebt op de grond zijn je maandlasten lager. De canon (pacht) die je betaalt is aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting.
 

... Meer woningen met NHG

Met NHG krijg je korting op de hypotheekrente. Ook beperk je de financiële risico’s van een eigen koopwoning.

... Niet afhankelijk van huur

Kom je niet in aanmerking voor sociale huur en vind je particuliere huur te duur? Maar kun je geen hypotheek krijgen om een geschikte woning te kopen? Dan is Duokoop iets voor jou!

... De grond gebruiken zoals je wilt

Wil je een boom planten of een schuurtje bouwen? Geen probleem, met Duokoop bepaal je alles zelf.

... Profiteren van de waardeontwikkeling

Bij verkoop van de woning is alle winst op het huis voor jou. Het is namelijk jouw huis. De winst op de grond is voor het pensioenfonds. De grond is namelijk eigendom van het pensioenfonds.

Hogere koopcapaciteit
Omdat je met Duokoop alleen een hypotheek voor het huis, en niet voor de grond nodig hebt, passen er meer huizen binnen je budget. De waarde van de grond wordt bepaald door een register taxateur (NRVT). De grondwaarde bedraagt maximaal 50% van de marktwaarde van de woning.

Het is verstandig om waar mogelijk uw woning te verduurzamen. Dat is goed voor uw portemonnee en voor het milieu. Welke vorm van financiering op dit moment voor u het voordeligst dat reken ik u graag voor.

Meer informatie:

Bereken je voordeel
Bereken in minder dan 1 minuut wat je maximaal kunt besteden aan een woning, of wat je maandlasten worden.

Wat kan ik betalen? »
Wat worden mijn maandlasten? »